Το Instagram πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα επιλογή που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να βλέπουν όταν ήσασταν για τελευταία φορά ενεργός στην υπηρεσία στα άμεσα μηνύματά τους. Εάν δεν θέλετε να δίνετε σε όλους στον πλανήτη να γνωρίζουν τι κάνετε κάθε λεπτό της ημέρας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε πολύ εύκολα.



Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας το τελευταίο εικονίδιο στη γραμμή πλοήγησης.

Θα χρειαστεί να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις - στο iOS, είναι ένα μικρό εικονίδιο οδοντωτών δίπλα στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ. Στο Android, πατήστε τα τρία κουμπιά στην επάνω δεξιά γωνία.

Από εκεί, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της ενότητας Ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε μια επιλογή με την ένδειξη Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας. Απενεργοποιήστε αυτό το τζόκερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν επιλέξετε να αποκρύψετε την κατάσταση δραστηριότητάς σας, δεν θα μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις άλλων χρηστών. Υποθέτω ότι το Instagram θέλει αυτό να είναι αμφίδρομος. Χεε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ