Εάν ο αποθηκευτικός σας χώρος iPhone ή iPad είναι γεμάτος—ή απλώς θέλετε Τακτοποιώ — είναι εύκολο να διαγραφεί στιγμιότυπα οθόνης που μπορεί να μην χρειάζεστε στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή Φωτογραφίες. Δείτε πώς να το κάνετε.



Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone ή το iPad σας. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, σύρετε προς τα κάτω με ένα δάχτυλο από τη μέση της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε την αναζήτηση Spotlight. Πληκτρολογήστε φωτογραφίες και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Φωτογραφίες.

Στις Φωτογραφίες στο iPhone, πατήστε Άλμπουμ στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Στιγμιότυπα οθόνης από τη λίστα Τύποι μέσων. (Θα καλύψουμε το iPad στο επόμενο βήμα.)

Στις Φωτογραφίες στο iPad, ανοίξτε την πλαϊνή γραμμή πατώντας Φωτογραφίες στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Στιγμιότυπα οθόνης από την ενότητα Τύποι μέσων.

nsfw τι σημαίνει

Τώρα βλέπετε ένα άλμπουμ με όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Για να διαγράψετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, πατήστε τη μικρογραφία του για να το ανοίξετε σε λεπτομερή προβολή.

Πατήστε μια μεμονωμένη μικρογραφία φωτογραφίας στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone για να την ανοίξετε.

Διαφήμιση

Όταν έχετε ανοιχτό ένα στιγμιότυπο οθόνης για πιο κοντινή προβολή, διαγράψτε το πατώντας το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην κάτω αριστερή (iPhone) ή επάνω δεξιά (iPad) γωνία της οθόνης.

Για να διαγράψετε μια εικόνα στις Φωτογραφίες, πατήστε τον κάδο απορριμμάτων.

Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε σε ένα αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας.

Προς το διαγράψτε πολλά στιγμιότυπα οθόνης , επιστρέψτε στην επισκόπηση του άλμπουμ Στιγμιότυπα οθόνης που εμφανίζει μικρογραφίες όλων των στιγμιότυπων οθόνης που έχετε τραβήξει. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες στο iPhone ή το iPad σας

Στις Φωτογραφίες, πατήστε

Τώρα βρίσκεστε σε λειτουργία επιλογής. Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα στιγμιότυπα οθόνης στο άλμπουμ πατώντας Επιλογή όλων ή, μπορείτε να επιλέξετε πολλά στιγμιότυπα οθόνης πατώντας τις μικρογραφίες τους. Όταν επιλεγεί, η μικρογραφία κάθε φωτογραφίας θα έχει έναν μικρό κύκλο με ένα σημάδι επιλογής στην κάτω δεξιά γωνία.

Επιλογή πολλών φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone.

google store στο amazon fire

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γρήγορα έναν μεγάλο αριθμό στιγμιότυπων οθόνης, αγγίζοντας μια μικρογραφία με το δάχτυλό σας και κρατώντας την ελαφρά, ενώ τη σύρετε μέχρι τη μέση της οθόνης. Η λίστα μικρογραφιών στιγμιότυπου οθόνης θα αρχίσει να περιστρέφεται κατά την επιλογή εικόνων. Για να σταματήσετε την επιλογή, σηκώστε το δάχτυλό σας.

Όταν έχετε επιλέξει όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που θέλετε να διαγράψετε, πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στη γωνία της οθόνης. Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε, πατήστε Διαγραφή φωτογραφιών.

Στην εφαρμογή Φωτογραφίες σε iPhone ή iPad, πατήστε

Διαφήμιση

Και αυτό είναι! Από προεπιλογή, τα στιγμιότυπα οθόνης που μόλις διαγράψατε θα αφαιρεθούν οριστικά από τη συσκευή σας σε 30 ημέρες.

Εάν πρέπει να αφαιρέσετε οριστικά τα στιγμιότυπα οθόνης νωρίτερα, πρώτα μεταβείτε στο άλμπουμ σας Πρόσφατα διαγραμμένα στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Για να φτάσετε εκεί σε ένα iPad, ανοίξτε την πλαϊνή γραμμή και πατήστε Πρόσφατα διαγραμμένα στην περιοχή Βοηθητικά προγράμματα. Σε ένα iPhone, μεταβείτε στην επιλογή Άλμπουμ > Πρόσφατα διαγραμμένα.

Στις Φωτογραφίες, πατήστε

Όταν βλέπετε τη συλλογή των μικρογραφιών του στιγμιότυπου οθόνης που διαγράψατε πρόσφατα, μπορείτε να τις επιλέξετε και να τις διαγράψετε μεμονωμένα με το κουμπί Διαγραφή. Για να διαγράψετε όλες τις εικόνες που διαγράφηκαν πρόσφατα, πατήστε Επιλογή στη γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή όλων.

Προειδοποίηση: Δεν υπάρχει επιστροφή αφού πατήσετε Διαγραφή όλων και επιβεβαιώσετε. Οι εικόνες στο διπλωμένο σας Πρόσφατα διαγραμμένα θα χαθούν οριστικά.

Στις Φωτογραφίες, πατήστε

Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε, πατήστε Διαγραφή φωτογραφιών. Και ορίστε—όλα τα στιγμιότυπα οθόνης σας έχουν πλέον διαγραφεί οριστικά.

Το microsoft skype τρέχει στο παρασκήνιο

Το μόνο λογικό επόμενο βήμα είναι να επιστρέψουμε αμέσως πίσω και τραβήξτε μερικά ακόμα στιγμιότυπα οθόνης , και μετά ακολουθήστε ξανά αυτόν τον οδηγό. Καλα να περνας!

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ